Comenzile sunt livrate din depozitul nostru şi ajung la destinaţie în interval de 2-3 zile lucratoare de la înregistrarea comenzii. Pentru comenzi mai mari, ce depasesc stocul nostrum va rugam sa luati in calcul un termen de pana la 30 de zile, precum sa  ne contactati telefonic : 0723633618 dar si prin email la : hello@nordleather.ro 

Livrarea se face prin curier rapid. Plata se poate face ramburs la sosirea coletului dar si online folosind cardul bancar. 

In cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflata la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. Orice adăugare de produse la o comandă care este deja expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

Factura fiscală poate fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, vă aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea întârzia din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră (de ex. sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de noi, zona de livrare, un număr subit de comenzi mult peste capacitatea noastră de procesare)

În momentul în care coletul se predă firmei de curierat veți fi notificat prin email. Livrările se efectuează în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

Toate riscurile legate de produse, inclusiv pierderea sau deteriorarea produselor, vă vor reveni dvs. din momentul livrării, atunci când dvs., sau un terț desemnat de dvs. intră în posesia fizică asupra bunurilor, prin semnarea documentelor de transport.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.