Our story so far.

Captură de ecran din 2022-12-05 la 22.48.16

NORD LEATHER SUPPLY

NORD este o companie 100 % românească, o echipa mică, care a avut ca punct de plecare anul 2020, datorită pasiunii pentru hand-made, piele si nevoia unui produs, de care, personal  aveam nevoie si nu  îl găseam. In acești toți acești ani, pentru ca ne-am confruntat cu greutatea de a intra in posesia pielii vegetale, pe care o foloseam, am luat decizia de a o importa.

Nord  Supply este la început de drum, care in prezent colaborează cu CONSORZIO VERA PELLE ITALIANA CONCIATA AL VEGETALE, și isi propune sa vina in ajutorul celor care au nevoie ca pielea de inalta calitate sa fie mai accesibila din toate punctele de vedere.Dorim sa ne creem o comunitate , cu ajutorul căreia sa ne materializam  visul si pasiunea pentru crafting, dar si sa susținem bussines-ul romanesc .De aceea ne propunem sa va oferim tot sprijinul, respectful si seriozitatea in ceea ce priveste colaborarea noastra .

Printre tipurile de piele disponibila, este pielea tabacita vegetal, toscaneaza de cea mai inalta calitate , de vita.In magazinul nostrum, pe langa piele, veti mai gasi si accesorii aduse de la furmizori cu renume din Europa si nu numai.

Speram ca tu, stimate comparator, sa ne apreziezi efortul si sa ne sustii in realizarea acestui minunat proiect.

Echipa NordLeatherSupply

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.